Unieke setting bedrijfsuitje

Tip: neem uw zakelijke relaties – collega’s of medewerkers – mee voor een rondleiding door de Rotterdamse Markthal. Zeker als u werkzaam bent in de retail- of foodbranche, dan is een bezoek aan deze immens grote, overdekte markt een geweldige beleving. Waar u ook kijkt, overal gebeurt iets. Hier doet u volop inspiratie op! Na afloop neemt u plaats aan uw tafel op het terras van Pastabar Sicily. Onder het genot van een aperitief wisselt u ervaringen met elkaar uit. Leuk is dat u vanaf het terras uitkijkt over de Markthal.

U kunt er ook voor kiezen om tijdens de tour door de hal een koffiestop in te lassen. Wij serveren uitstekende, Italiaanse koffie. Mét huisgemaakte taart!

Doordeweeks of in het weekend

Goed om te weten is dat Pastabar Sicily zeven dagen per week open is. U kunt hier dus ook terecht op maandagavond. Dan zijn de meeste horecagelegenheden gesloten. Als u bijvoorbeeld waarde hecht aan het vieren van uw jubileum op de dag zelf, dan kan dat altijd bij ons plaatsvinden. Dat geldt zowel voor zakelijk dineren, als ook voor een lunch. Welke dag uw voorkeur ook heeft, eigenaar Danilo maken van uw zakelijke ontmoeting een heus culinair feestje. Zoals het Italiaanse koks betaamt, koken zij de sterren van de hemel! Hierbij bedienen zij zich van de meest verfijnde kooktechnieken. In al hun gerechten verwerken zij uitsluitend verse, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten.

Italiaanse keuken, Italiaanse keuken Rotterdam, Italiaan, Italian Kitchen Rotterdam, Italie, Keuken italiaans Rotterdam, Keuken italie Rotterdam

Reservering zakelijk dineren

U doet er goed aan om uw zakelijke diner – of bedrijfsuitje – te reserveren. Zeker in het weekend is het vrij druk. Hiertoe kunt u gebruik maken van het reserveringsformulier. Natuurlijk kunt u ons ook even bellen. Dan kunt u meteen uw eventuele wensen kenbaar maken. Spreekt u deze liever even persoonlijk door? Geen probleem. Wij ontmoeten u graag in onze Pastabar. Dan geven we u vast een kijkje in onze Italiaanse keuken. Over kijkje gesproken; als u het leuk vindt, dan kan dat ook een onderdeel vormen van uw zakelijke diner. De meeste gasten vinden het erg leuk om de koks in actie te zien.


Reserveer online!