Italian Borrel, Borrel Rotterdam, Borrelen Rotterdam. Borrel, Borrelen, Italian,  Borrel Rotterdam centrum, Borrel avond

Hotspot: Pasta- en Winebar Rotterdam

Steeds meer Rotterdammers – en mensen van buitenaf – vinden hun weg naar Sicily in de Markthal, dé Pasta- en Winebar van Rotterdam. Een bezoek aan onze ambiance is dan ook een prima afsluiting van een dagje shoppen. Of gewoonweg om het leven te vieren! De diverse wijnen sluiten prima aan op de Italiaanse gerechten. Bovendien bieden we leuke arrangementen aan, waarin de wijnen vergezeld worden door bijpassende hapjes. Wat u zeker ook zal aanspreken is de geweldige locatie. Ons terras is wat hoger gelegen; het biedt u een fraai uitzicht op de bedrijvigheid, die zich in de kleurrijke Markthal afspeelt. De combinatie van fantastische wijnen, heerlijke hapjes en een waanzinnige ambiance maakt onze Pasta- en Winebar een heuse hotspot.

Geweldig aanbod echt Italiaanse wijnen

Liefhebbers van echt Italiaanse wijnen opgelet; op de wijnkaart van Pasta- en Winebar Sicily zijn meer dan 20 verschillende Italiaanse wijnen opgenomen. Bij het samenstellen van de kaart hebben we een speciale wijnadviseur in de arm genomen. Dit heeft geresulteerd in een groots aanbod lekkere en goed ‘doordrinkbare’ wijnen tegen een aantrekkelijke prijs. Het betreft rode, witte en mousserende wijnen. De meeste van deze wijnen bestelt u per glas. Regelmatig schenken wij ook bijzondere wijnen. Over het algemeen zijn deze wijnsoorten wat prijziger. U betaalt dan ook per fles. Vraag hier gerust om bij uw bezoek aan onze Winebar in Rotterdam.

Pasta Rotterdam, Pasta eten Rotterdam, Pasta, Rotterdam, Uit eten Rotterdam, Uit eten

Zin in een avondje Winebar Rotterdam?

Bent u nieuwsgierig naar het assortiment Italiaanse wijnen van Pasta- en Winebar Sicily in Rotterdam? Nodig uw vriend(in) uit en neem plaats aan de bar – of aan een van de tafeltjes – in onze sfeervolle winebar. Wilt u met een groter gezelschap komen? Of stelt u prijs op een wat uitgebreider advies of een combinatie met hapjes? Dan is het raadzaam om vooraf even te reserveren. Dit doet u snel en eenvoudig via ons online reserveringsformulier. Vindt u het prettiger om ons persoonlijk te spreken? Dan kunt u altijd even binnenlopen. Of telefonisch contact opnemen. Wij stellen alles in het werk om u een onvergetelijke avondje te bezorgen!


 

Reserveer online!

Winebar, Winebar Rotterdam, Wijnbar Rotterdam, Wijnbar, Wine and food bar

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht