Ook voor pasta catering op Maat!

Na een drukke werkdag, een lange file of ander oponthoud heeft u vast niet altijd zin om te koken. Wij kunnen ons er alles bij voorstellen. Om die reden kunt u bij ons pasta afhalen. Lekker én makkelijk! Een bijkomend voordeel is dat u gezond eet. In de pastagerechten van Pastabar Sicily worden uitsluitend verse ingrediënten verwerkt.

Takeaway Rotterdam, Pasta afhalen Rotterdam, Pasta TakeAWay, Afhalen pasta, Rotterdam

Handig is dat u de gewenste pasta – of een ander gerecht – vooraf kunt bestellen. U kunt ons bellen of gebruik maken van het online bestelformulier. Dan rijdt u meteen vanuit uw werk door naar de Markthal om uw maaltijd af te halen. Dat scheelt weer een ritje; u houdt meer avond over. Wij leveren tevens catering aan bedrijven en kantoren, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Thuis pasta eten

Pasta takeaway staat ook wel bekend als ‘pasta to go’. Het betreft een speciale verpakking, waarin uw pasta lekker warm blijft. Én vers! Natuurlijk kiest u zelf welke pasta u wilt eten. Los van de kaart bieden we speciale daggerechten aan. Ook die zijn de moeite van het proeven waard! Leuk is dat u zo kennismaakt met de minder bekende gerechten uit de Italiaanse keuken. Welke keuze u ook maakt, alle gerechten van Pastabar Sicily worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Hiermee samenhangend hebben wij ons bekwaamd in de meest verfijnde bereidingstechnieken. Thuis pasta eten – van de hand van Sebastiano en Danilo – smaakt nergens lekkerder!

Bestel bij de Take Away Wilt u lekker thuis genieten van een maaltijd van Pastabar Sicily? Maak dan gebruik van onze Take Away service. Goed om te weten is dat u uw pasta kunt aanvullen met een heerlijke salade. Óf een fles mooie Italiaanse wijn! U kunt ook kiezen voor één van de andere huisgemaakte specialiteiten. Om onnodig wachten te voorkomen, doet u er goed aan om de gewenste maaltijd vooraf te bestellen. Dit kunt u online doen – via het speciale bestelformulier – of telefonisch. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling op het gewenste tijdstip klaar te hebben. Bovenal streven wij naar een goede kwaliteit van uw take away maaltijd!


Reserveer online!