Huisgemaakte lunchlekkernijen

Lunchen Rotterdam, Lunchen centrum Rotterdam, Lunch, Lunch Rotterdam, Lunchen, Lunch, Lunchen Rotterdam centrum

Van royaal belegde panini’s en pizzaslices tot heerlijke pasta’s en salades; alle gerechten op de lunchkaart van Pastabar Sicily worden in eigen keuken gemaakt. Waar u ook kijkt, overal liggen etenswaren. Zo ligt de gekoelde toonbank vol met verse vleeswaren, vis, vlees en groenten. Overal in de open keuken staan verse kruiden. Als we de receptuur volgen, dan komen we terecht in Sicilië. Hier liggen de roots van Danilo Emanuele. Als u het hem vraagt, dan kenmerkt de Siciliaanse keuken zich door een unieke stijl van bereiden. Danilo staat garant voor een geweldige smaaksensatie. De passie spat er vanaf! Lunchen in Rotterdam is nergens smaakvoller.

7 dagen per week lunchen in Rotterdam

Of u nu op dinsdag wilt lunchen met een collega, op vrijdag met een vriend(in) of in het weekend met uw gezin; het kan allemaal. Onze Pastabar is namelijk zeven dagen per week open. Wij bieden u een uitgebreide lunchkaart aan. U kunt natuurlijk ook kiezen voor de lunchtip van de dag. Wilt u uw zakenrelatie trakteren op een smaakvolle lunch? Of met een groep collega’s lunchen in Rotterdam? In Pastabar Sicily vinden veel zakelijke lunchafspraken plaats. Vanaf het terras heeft u een uniek uitzicht over de Markthal. Een geweldige setting voor het maken van – óf proosten op – een deal! Ongedwongen én smaakvol.

1452426_873134592739225_3311130683022679064_n

Lekker lunchen bij de Italiaan?

Heeft u trek gekregen? Dat komt goed uit; de schalen met pasta zijn net bijgevuld, de panini’s zijn belegd en de pizza’s liggen in de oven. Wij zijn klaar om u een heerlijke lunch te serveren! Om teleurstellingen te voorkomen doet u er goed aan om tijdig een tafeltje te reserveren. Dat kan heel eenvoudig via het online reserveringsformulier van Pastabar Sicily. Heeft u speciale wensen?

Komt u met een relatief grote groep, heeft u een voorkeur voor een bepaalde tafel of dieetwensen?Geen probleem! Bel ons even, dan kunnen we alle mogelijkheden met u bespreken.Wij maken van uw lunch in Rotterdam een bijzonder smaakvolle ervaring!


Reserveer online!