Borrelen op z’n Italiaans

Winebar Rotterdam, Winebar Markthal, Wijn, Italiaanse wijnen, Winebar, Winebar Rotterdam centrum, Wijn, Pasta en winebar

Wat een Italian borrel bij Pastabar Sicily zo bijzonder maakt? Vooropgesteld, er moeten leuke mensen zijn. Daarvoor bent u zelf verantwoordelijk! Het team van Sebastiano en Danilo – stuk voor stuk gezellige mensen – staat garant voor een smaakvolle invulling van uw borrel. Dan kunt u denken romige buffelmozzarella, gedroogde prosciutto, salami, olijven en verse gegrilde groenten zoals aubergine en courgette. Vergezeld door verse ciabatta, focaccia, pesto en tapenade. Al deze lekkernijen worden gepresenteerd op mooie schalen. Hierbij serveren we typische Italiaanse aperitiefjes zoals Aperol en Campari. Geeft u de voorkeur aan een glas wijn? Dan pakt u onze wijnkaart erbij. Salute!

De leukste borrel van Rotterdam

Zoals gezegd, de mensen én de hapjes zijn heel bepalend voor een geslaagde borrel. Pastabar Sicily biedt nog een belangrijk pluspunt: de locatie. Zo biedt ons terras een spectaculair uitzicht over de Markthal. Het aanbod aan versproducten is overweldigend. Geuren en kleuren, waar u ook kijkt, overal is iets te beleven! Het is een komen en gaan van mensen van alle nationaliteiten. Dit maakt Pastabar Sicily tot dé locatie voor een borrel in Rotterdam. Uw medewerkers en/of zakenrelaties zullen aangenaam verrast zijn als zij een uitnodiging ontvangen voor een borrel op deze geweldige locatie. Ook familie en vrienden – die niet zo bekend zijn in Rotterdam – slaan deze uitnodiging niet af!

Pasta, Rotterdam pasta

Reserveer vandaag nog uw borreltafel!

U wilt een borrel in Rotterdam geven? Het is u vast duidelijk; voor de leukste borrel van Rotterdam moet u bij Pastabar Sicily zijn. Hier kunt u écht borrelen all’italiana. Mocht de borrel wat uitlopen, dan maken de medewerkers een tafel voor u vrij. Hier kunt u namelijk ook heerlijk dineren! Sebastiano en Danilo staan bekend als geweldige koks. Wat betreft de Italian borrel, deze dient u vooraf te reserveren. Hiertoe kunt u gebruik maken van ons online reserveringsformulier. Vindt u het leuk om vooraf kennis te maken? Loop dan onze pastabar binnen. Onder het genot van een kop goede koffie leggen we u graag alle mogelijkheden voor.


 

Reserveer online!