Geheimen van de Italiaanse keuken

Misschien laat de Italiaanse keuken zich wel het beste omschrijven als ‘respectvol’. Allereerst is er respect voor het product. U ziet wat u eet. De betreffende producten zijn niet bewerkt tot een onherkenbare smurrie! Precies om die reden laten de diverse Italiaanse hoogstandjes zich ook heel makkelijk met elkaar combineren. Zo smaakt pesto niet alleen lekker op ciabatta, maar ook door de pasta of in een salade. Verder kiezen Italianen uitsluitend voor kwaliteitsproducten. Dit brengt ons bij het gezondheidsaspect. Oftewel, respect voor ons lichaam. Het is bewezen dat het eten van olijfolie, tomaten, vis, noten en bonen – ingrediënten die veel gebruikt worden in de Italiaanse keuken – goed is voor onze gezondheid.

10991072_906566936062657_5758262807941636132_n

Hét Italiaanse restaurant in Rotterdam

Pastabar Sicily wordt gerekend tot de beste Italiaanse restaurants van Rotterdam. Dit schept verwachtingen. In eerste instantie naar u, als potentiële gast. Maar ook naar Sebastiano en Danilo! Hoewel de Italiaanse keuken – de ingrediënten en de bereiding – weinig geheimen voor hen kent, zien zij het als een uitdaging om de kaart regelmatig te verversen. Zo schotelen zij u bijvoorbeeld graag seizoensgebonden specialiteiten voor. Dan kunt u denken aan gerechten waarin specifieke groente- en vleessoorten worden verwerkt. Ook de ambiance heeft hun aandacht; het team van Pastabar Sicily heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. U mag rekenen op de allerbeste service!

Zelf proeven? Reserveer een tafel!

Pastabar Sicily is hét adres voor een heerlijke lunch, een gezellige Italian borrel of een smaakvol diner. Ook serveren wij goede koffie met huisgemaakte taart. Alle gerechten worden gemaakt volgens authentieke receptuur. Bent u nieuwsgierig naar de geheimen van de Italiaanse keuken? En de kookkunsten van Sebastiano en Danilo – de eigenaren van Pastabar Sicily – in het bijzonder? Reserveer dan een tafel bij dit geweldige Italiaanse restaurant! U kunt gebruik maken van het online reserveringsformulier. Als u dit heeft verstuurd, dan ontvangt u een bericht van de definitieve reservering. Heeft u specifieke vragen en/of wensen? Dan kunt u ons even bellen. Wij nemen alle tijd om u persoonlijk te woord te staan.


Reserveer online!