Restaurant Rotterdam, Italiaans Restaurant Rotterdam

Authentieke Italiaanse luxe broodjes

Als geen ander verstaat Danilo én zijn medewerkers de kunst van heerlijke Italiaanse broodjes maken. Het begint met de kwaliteit van de ingrediënten. Aan de basis van een smaakvol broodje staat een lekker knapperig hoiabatta- of focacciabrood. Dit wordt royaal belegd met mortadella, Parmaham, prosciutto, salami en/of mozzarella. De vleeswaren en kaas worden ter plekke vers afgesneden. Vervolgens worden de broodjes gegarneerd met verse rauwkost, sla, tomaat en/of pesto. Hoewel we werken met een vastgesteld assortiment Italiaanse luxe broodjes, is het ook mogelijk dat u zelf een broodje samenstelt. U kunt kiezen uit de ingrediënten in onze gekoelde vitrine.

Meenemen of ter plekke nuttigen

Geheel afhankelijk van uw wensen kunt u de gewenste Italiaanse luxe broodjes meenemen of bij ons opeten. Als u wat meer tijd heeft – en uzelf een heerlijk ontspannen moment gunt – dan begeleiden we u graag naar een tafeltje op ons terras. Even wachten op de bestelde Italiaanse broodjes is geen straf; u geniet van een fenomenaal uitzicht. Én echt goede koffie! Gaat uw voorkeur uit naar het meenemen van de broodjes, dan is het verstandig om deze vooraf te bestellen. Dat scheelt u de nodige wachttijd! Wij beleggen de broodjes met verse ingrediënten. Zo worden de vleeswaren ter plekke afgesneden. Deze aanpak kost wat meer tijd, maar komt de smaak ten goede.

Broodjes bestellen?

Zeker als u meerdere luxe broodjes wenst, dan kunt u deze het beste vooraf bestellen. Hiertoe kunt u gebruik maken van ons speciale bestelformulier; hierop treft u alle mogelijke broodjes van Pastabar Sicily aan. Als u speciale wensen hebt – bijvoorbeeld geen boter of extra royaal belegd – dan kunt u dat onderaan het formulier kenbaar maken. Overigens is het alleen mogelijk om de broodjes bij ons af te halen. Onze bedrijfsvoering is er (nog) niet op uitgerust om broodjes te kunnen bezorgen. Vooralsnog concentreren we ons vooral op het samenstellen van de luxe broodjes in onze keuken. De smaak én kwaliteit van onze Italiaanse luxe broodjes staat voorop!


Reserveer online!