Italiaans uit eten bij Pastabar Sicily

Waar heeft u trek in? In een typische Italiaans vleesgerecht, in boterzachte vis, in een knapperige pizza of in een smaakvolle pasta? Natuurlijk ontbreken ook salades niet. Hierbij serveren we een aantal bijpassende Italiaanse wijnen. Alleen al bij het zien van onze menukaart, dan loopt het water u in de mond! Eten is nu eenmaal erg belangrijk binnen de Italiaanse cultuur. Dat proeft u ook bij Pastabar Sicily. Goed om te weten is dat wij uitsluitend werken met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Puur én vers. Smaken om te koesteren! U proeft ze stuk voor stuk terug in onze gerechten. Italiaans uit eten bij Pastabar Sicily belooft een ware smaaksensatie.

10612815_915464015172949_769214873485781791_n

Maandag tot zondag uit eten

Uit eten gaan hoeft zich niet te beperken tot het weekend. Uw verjaardag, trouwdag of andere jubileum moet gevierd worden op de dag zelf! Goed om te weten is dat Pastabar Sicily alle dagen van de week open is. Op welke dag u ook komt, de menukaart is even uitgebreid. Danilo kooky alle dagen even lekker. Een bijkomend voordeel van doordeweeks uit eten gaan, is dat het net iets rustiger is. De kans is groot dat u een mooie tafel krijgt toegewezen.

Dan geniet u – naast het heerlijke Italiaanse eten – ook nog van een geweldig uitzicht over de Markthal in Rotterdam.

Lekker uit eten? Eerst reserveren! Wilt u uit eten in Rotterdam? Beter gezegd, wilt u Italiaans uit eten bij Pastabar Sicily? Reserveer vandaag nog een tafel! Dit doet u snel en eenvoudig via ons online reserveringsformulier. Hierop geeft u aan op welke dag, op welk tijdstip en met hoeveel personen u wilt komen eten. Wilt u liever één van ons spreken? Dan kunt u altijd even bellen. Misschien is het wat rumoerig op de achtergrond. We nemen de telefoon wel eens aan tijdens het koken! Vraag ons gerust wat er in de pannen zit. Wij geven u graag een voorproefje van wat we u zullen serveren!


Reserveer online!